SM VERHALEN EN BDSM ONTDEKKINGEN 

+SM-VERHALEN-BDSM
KEURING-VERHAAL-SM-VROUWEN
SLAVIN-EN-BONDAGE-SM
BDSM VERHAAL GOED

De eerste SM ervaring van Maaike, mooi BDSM verhaal


Wel, daar zat ik dan, in de sneltrein richting Ede, als BDSM ontdekkende vrouw. Ik kon het zelf ook niet goed geloven dat ik deze stap had genomen, maar op de één of andere manier had ik zo'n grote behoefte aan een eerste SM / BDSM avontuur, dat ik voor vandaag een afspraak had gemaakt met een SM Meester. Dit was natuurlijk enorm spannend, maar gelijktijdig ook een soort van opluchting, dat het er nu eens eindelijk van ging komen. Ik had eigenlijk al jaren stiekem zitten kijken op internet of SM iets voor mij kon betekenen. Zeker, ik had eerder vriendjes gehad, maar in bed ontbrak er voor mijn gevoel gewoon iets. Iemand die de leiding nam en mij min of meer als zijn bezit zou beschouwen, zou pakken wat hij wilde pakken en mij zou vastbinden en dingen met mij zou doen, en dat ik pas dan dat opwindingsgevoel zou bereiken wat ik in mij voelde zitten, maar nog niet tot ontbranding was gekomen.

Stiekem had ik op een site een profiel aangemaakt, wat SM verhalen daar gelezen, maar de reacties op mijn profiel van mannen waren nogal "fout" geweest, in zoverre dat het was in een trend van "jij gaat dit doen voor me, jij bent niets waard, ik bepaal en jij krijgt zware straf, e.d." Okee, ja deels was dat wel wat ik uiteindelijk ook wilde, maar er moest ook wel ruimte zijn voor normale omgang, opbouw van spanning, e.d. En steeds meer begon ik me af te vragen of ik wel wilde afspreken met iemand waarvan ik totaal niet wist wat zijn doelstellingen waren binnen de SM, of hij wel een eigen SM ruimte had, of het wel veilig was, enzovoort.


Op een gegeven moment had er echter een "SM MEESTER" gereageerd op een normale manier, en die een mooie en duidelijke eigen website over SM had. Daarna een paar keer gemaild met hem, waarbij me opviel dat hij totaal niet "pusherig" overkwam. Hij stelde ook meteen al vast dat hij een stuk ouder was dan ik, en dat hij er begrip voor zou hebben als ik alleen eens met hem een keer wilde praten over SM, maar dan nog niets met SM te doen die dag. 

Op zijn website stond dat hij vrouwen veel "BDSM genoegen" kon geven, maar dat altijd met duidelijke grenzen en stopwoorden, en bovendien een zogeheten sublijst hanteerde. Dat alles gaf mij wel een geruststellend gevoel over hem. Deze man had gewoon kennis van zaken, ervaring, geduld en verdiepte zich in de SM wensen van vrouwen voordat hij iets met ze ging doen op BDSM gebied. Kortom, zijn SM verhalen die stonden mij wel aan. 


Dus ja, dan was vandaag de spannende dag gekomen dat ik zou kennismaken met hem, eigenlijk ook wel D-Day want na de kennismaking zou ik (en niet hij) mogen aangeven meer te doen die dag dan alleen maar praten....  Dus echt te gaan doen aan ontdekkingen op BDSM gebied....  heel spannend dus !  Toch was ik erg benieuwd of dit een mooi SM verhaal kon gaan worden voor mij. 

We hadden daarvoor een afspraak gemaakt. We zouden iets gaan drinken bij een station in zijn buurt. Als het gesprek ten einde ging lopen (na bijvoorbeeld 3 kwartier), dan zou ik naar het toilet gaan, en zou hij mij vragen of ik nog iets had meegenomen voor hem. Als ik door wilde gaan die dag, dan zou ik hem mij slipje geven wat ik op het toilet ging uittrekken voor hem. Dan zou hij mij zijn adres geven, zou ik dat adres doormailen aan een andere GSM van mij die nog thuis lag, en zouden we in zijn auto naar zijn huis gaan. Ook weer met de afspraak dat ik ieder moment me nog kon bedenken. De sublijst had ik 2 dagen van tevoren al ingevuld en gemaild aan hem.

Als ik hem alleen een hand zou geven met niets erin, dan zou dat betekenen dat het gesprek zou eindigen, en dat ik hem nog zou mailen die avond. Dan zouden er geen SM ontdekkingen gaan komen, maar hij had al aangegeven dat geen probleem te vinden (maar hoopte dat niet)


Afijn, met kloppend hart reed de trein het station binnen, klaar voor misschien wel wilde BDSM ontdekkingen !  Op het afgesproken perron zou ik worden opgewacht, en al snel herkenden wij elkaar aan de afgesproken kleding. Natuurlijk was hij niet gekleed in een lange leren jas met een leren pet op of zo. Daar zat ik ook helemaal niet op te wachten, maar hij ook niet, bleek later. Hij was niet een hele opvallende man, maar verder wel aardig en alles in me zei dat dit goed voelde en het een bijzondere dag zou gaan worden... Ik wilde beslist wel de hoofdpersoon in mijn eigen SM verhalen gaan worden....  


We gingen inderdaad in de buurt iets drinken, en op een gegeven moment vraag hij mij of ik nog naar het toilet moest. Ik werd een beetje rood want ik besefte me dat dit een belangrijk moment was. Ik kon nu nog terug, afscheid nemen van hem en mijn SM gevoelens en fantasieen weer in de kast opbergen, of toch niet.. ?  Lang hoefde ik niet na te denken. Ik kinkte en stond snel op. Binnen enkele minuten was ik terug bij hem en wachtte niet eens af op zijn afgesproken wedervraag, maar gaf hem (ongezien voor anderen natuurlijk) een hand met mijn slipje erin. Hij knikte slechts, en zei daarna "we gaan !, mijn auto staat vlakbij". Hij rekende af en binnen no time reden we richting zijn huis, een normaal huis, waar niets deed denken aan SM of BDSM. Ook hier kreeg ik even de tijd om op mijn gemak te komen. Toen hij inschatte dat ik me op mijn gemak genoeg voelde, vroeg hij mij om voor hem iets te drinken ging halen in de keuken. Dat stond al klaar zei hij. "hm... verdacht, daar zat misschien iets achter". In de keuken stond inderdaad een blikje Cola met een verrassing ernaast, namelijk een briefje met de tekst "okee Maaike, genoeg gepraat, je gaat me dit blikje brengen in een glas, maar je mag daarbij alleen nog jouw lingerie aanhebben". Daarnaast lag ook mijn slipje wat ik eerder nog gegeven had aan hem. "okee dan...  ja, hier ging duidelijk iets beginnen dus....". Wederom had ik nu nog kunnen afhaken natuurlijk. Deze SM Meester zou daar zeker begrip voor hebben. Ik wist bijna zeker dat als ik nu zou terugkrabbelen, dat hij zou voorstellen over 2 of 4 weken het nog eens te proberen, zo makkelijk stond hij er wel in. Hij had al aangegeven aan SM en vrouwen geen gebrek te hebben. Maar ik wilde duidelijk geen uitstel meer ! Dit moest mijn SM dag worden, mijn BDSM ontmaagding zeg maar. Heel veel tellen had ik dus ook niet nodig om te beslissen. Ik had allang besloten dit geheel volgens zijn regels te gaan meespelen en slechts in zeer bijzondere omstandigheden op de noodrem te gaan drukken. Steeds meer voelde ik dat ik het enorm opwindend begon te vinden de leiding geheel aan hem over te laten, en te doen wat hij mij zou gaan zeggen te doen, of hem geheel zijn gang te laten gaan. Ik nam aan dat ik op een gegeven moment ook mijn lingerie uit moest gaan doen, en dat er dan (gevoelsmatig) al helemaal geen weg meer voor mij terug was. Ik hoopte alleen dat ik mezelf niet compleet zou verliezen en zou gaan vragen (roepen) aan hem om "alles te doen wat hij maar wilde doen met mij". Het was tenslotte nog steeds maar een eerste keer voor mij. Maar goed, dit ging even kort door mij heen. Ik was er voor mezelf gewoon helemaal uit, en begon mij uit te kleden in zijn keuken. Mijn kleren legde ik op een stoel, en ik controleerde mezelf nog even of alles wel goed zat. Met een klein beetje knikkende knieën kwam ik daarna de kamer weer in waar hij zat. En ja, geheel in mijn lingerie dus en niets meer aan dan alleen dat...


In de kamer had hij al de gordijnen dicht gedaan en meer sfeervolle verlichting aangedaan, en keek mij normaal aan. Alsof er eigenlijk niets bijzonders aan de hand was. Ik daarentegen keek meer naar de grond toen ik hem het drankje bracht en bij hem neerzette. Een prettig gevoel van "machtsverhoudingen" voelde ik al bij me opkomen. Natuurlijk wist ik verder niets van SM, maar ik kon me steeds meer voorstellen waarom andere mensen SM als een hobby zagen.

"Ga maar in het midden van de kamer staan", zei hij. Dat deed ik, uiteraard, en kreeg toen te horen "doe je handen maar in je nek, en je benen wijdbeens, dan ga ik eens kijken of ik je wel de moeite waard vindt". Opnieuw gehoorzaamde ik volledig, ondertussen tevreden vaststellend dat het precies zo ging als ik ook hoopte. Geen ruwe toestanden, geen geschreeuw, maar een mooie opbouw naar meer, want ondertussen was het mij wel duidelijk dat dit gebeuren van vandaag beslist niet in mijn lingerie zou gaan eindigen, en ook niet zou blijven bij een korte keuring of zo. Toen ik in het midden van de kamer stond klopte mijn hart in mijn keel, mij beseffende dat ik weldra ongetwijfeld naar een andere ruimte zou gaan, en dat ik dan mijn eerste echte stappen zou gaan zitten in de SM wereld. Het lezen en praten erover, dat was nu echt wel voorbij. Deze man ging vast en zeker de daad bij het woord voegen, zoveel was mij wel duidelijk ! (en ja, dat idee voelde heerlijk aan moet ik zeggen, de gedachte om vastgebonden te worden en er dingen met mij gingen gebeuren).
Ik kreeg een soort van halsband om met een ring eraan. Ik had wel een idee dat hij daar later een touw met een gesp aan zou doen, want die zag ik al klaarliggen inmiddels. "Okee Maaike, ik wil nu weleens zien wat je echt in huis hebt, dus kleed je maar helemaal uit nu voor me, maar dan wel heeel erg langzaam". "Oeps..  ik had dit wel verwacht, maar ik moest wel even slikken natuurlijk. Heeel langzaam (maar heel zeker) voldeed ik ook aan dit verzoek. Ik stond nu in mijn volle glorie voor hem, en had geen bescherming meer van wat dan ook. Ik kroop weer een beetje in elkaar. "Doe maar weer je handen in je nek en ga wijd staan met je benen, zo wijd mogelijk". Beseffend dat ik nu enorm bekeken zou worden, keek ik maar zoveel mogelijk naar de grond, maar daar werd geen genoegen mee genomen. "kijk recht voor je uit en je schouders helemaal naar achter, ik wil je helemaal zien zoals je bent, en niets minder dan dat". Ik voldeed hier ook aan, en stond echt helemaal voor hem in de houding. Het voelde als een soort van bezit richting hem. Alsof ik een dienaar was, en niets meer dan dat alleen, zonder enige inbreng nog. Mijn borsten stonden helemaal naar voren, maar billen helemaal naar achter, en mijn benen helemaal wijd.


Stukje bij beetje belandde ik in andere sferen. Zaken waar je alleen van leest in SM verhalen, waren nu werkelijkheid voor mij geworden ! De reis met de trein leek alweer heel lang geleden. Het enige wat telde was het moment van nu. Ik zou deze man echt gaan dienen, en ja, ik wilde ook niets liever dan dat. Als ik ooit SM ervaring wilde en kon opdoen, dan was het vandaag wel, en zeker met deze man.

Ik was eigenlijk al niet meer verbaast toen hij me (aan de lijn) meenam de trap op naar boven. Ik werd in een kamer in het midden gezet. In deze kamer hingen zwepen aan de muur, lagen er erotische voorwerpen, stond er een kruis en klonk er sfeervolle (SM) muziek. Aan de kant stond een 2 persoonbed, maar dan met alleen een matras en een leren overtrek. Kortom... dat was inderdaad wel echt SM ja... Poeh... ja mijn hart klopte nog steeds luid in mijn keel moest ik bekennen, maar dat was ook wel deels de opwinding die daar de reden van was. Ik keek nog even naar mijn SM meester. Die pakte onverstoorbaar iets wat ik niet kon thuisbrengen meteen, en hij ging achter me staan. Meteen daarop kreeg ik een blinddoek op (dat was wat hij gepakt had) en werd alles zwart om mij heen. Mijn handen moest ik weer in mijn nek doen, en ook weer wijdbeens gaan staan. Ik kreeg ook polsbanden en enkelbanden om. Ik besefte me in een vlaag nog dat ik nu geen Maaike meer was, maar echt "Slavin Maaike". Dit zou zeker een onvergeetbare dag gaan worden, wat er ook nog zou gebeuren. Heel vaag in de verte besefte me nog dat ik die avond gewoon weer thuis zou zijn in mijn eigen bed, maar op dit moment was dat voor mijn gevoel nog jaren ver weg. HET ging nu echt beginnen. Ik werd meegenomen naar het kruis om te worden vastgebonden. Toen dat gebeurd was stond ik geheel klaar om mijn Meester te dienen en totaal overgeleverd te zijn aan hem. Hij betaste me eerst overal, en stelde tevreden vast dat ik al goed in de juiste sfeer was. Dat was niet moeilijk om vast te stellen voor hem, ik was inmiddels heel erg nat geworden van onderen. Tijd voor schaamte kreeg ik niet trouwens, want met een heel voorzichtig zweepje begon aan mij aan te tikken. Het deed geen pijn, maar voor de sfeerbepaling was het fantastisch. "kom maar Maaike, zeg het maar, jij bent vast wel iemand die meer wil dan alleen dit, vraag er maar om". Ik knikte wat en dacht "nee, stel je voor zeg, dat het hierbij zou blijven !, daar was ik beslist niet voor gekomen". Maar met alleen knikken werd geen genoegen genomen. "oh nee, ik wil het je horen zeggen". Zachtjes antwoorde ik dat het wel iets verder mocht gaan. Maar ook dat was niet wat mijn Meester wilde. "smeekt het mij maar, en duidelijk praten !, overtuig me maar". Ik slikte wat, en met hese stem hoorde ik mezelf zeggen "alstublieft Meester, ik ben er voor u, doe wat u wilt doen, ik vertrouw op u, u kent mijn grenzen". Ik moest daarop nog 1x heel nadrukkelijk "alstublieft" zeggen, en daarna begon HET echt.  Ik kreeg vastgebonden, zonder kleren aan, met de zweep van hem. Ik droomde ver weg, en hij bouwde het fantastisch op. Hij deed meer dingen met mij die dag. Veel meer dingen, maar alles keurig tot aan de door mij vooraf aangegeven grenzen. En ja, die avond lag ik inderdaad gewoon weer in mijn eigen bed, maar de slaap kon ik heel moeilijk vatten. Vanaf nu was ik dus een SM-er !  (en ja, dit hoorde echt bij me, zeker weten !).


De volgende ochtend stond ik met een grote glimlach op. Controle voor de spiegel leerde mij dat ik geen striemen had en enkel wat rode plekken, die binnen 1-2 dagen alweer weggetrokken waren. Zo had de meester dit ook voorspeld. Kortom, ik was in goede BDSM handen geweest !  Zijn SM verhalen en belofte's hierin waren helemaal uitgekomen. 


Daarna heb ik met deze "SM MEESTER" nog vele leuke SM sessie's en ontdekkingen mogen beleven. Steeds wat intenser en gewaagder, maar nooit grof, ruw, te pijnlijk of wat dan ook wat echt vervelend was en niet paste bij mijn gevoel van een juiste SM beleving. Deze SM-ontdekking was zeker een nieuw verhaal (of verhalen) in mijn leven... 
VASTGEBONDEN-ONDERGAAN-SEKS
ONDERDANIGE-VROUW-VERHALEN
IN-MACHT-VAN-BDSM-MAN
BDSM SM VERHALEN
ZWEEPSLAGEN-VOOR-VROUWEN
BEGINNERS-SM
GOEDE VERHALEN BDSM DOMINANT
BDSM ERVARINGEN
SPANNENDE BDSM VERHALEN
VROUWEN-In-EXTASE
OPWINDENDE-SM
SM WERELD INFORMATIE
TEPELKLEMMEN-EN-PIJN-SPANNEND
VROUWEN-IN-EIGENDOM-SM-MEESTERS
ZOEKTOCHT-GOEDE-BDSM

Marleen gaat een stapje verder met SM-ervaring


Het was zonder goed bevallen bij de Meester waarmee ik een keer SM-ervaring had gehad om kennis te maken, en waarmee ik later een keer had afgesproken voor een echte SM sessie (maar dan wel één voor beginners). Dit verhaal was zeker niet zomaar tot stand gekomen. Mijn vriend zag niet echt iets in SM, en al helemaal niets in een SM date van mij met een andere man. Maar na lang aandringen van mijn kant, hadden we dan een afspraak gemaakt dat we eens zouden afspreken in de Hotel lounche met iemand (een SM meester) die kennis van zaken moest hebben. Als dat goed zou gaan, dan, zo was de afspraak met mijn vriend, dan zou ik 1x een SM date mogen doen met die man, maar moest die man wel gekleed blijven, en verder mij niet gaan zoenen of zo. Dus echt gewoon SM en niets meer dan dat.

Kennelijk had mijn vriend het idee dat het toch niets voor mij zou zijn, of dat ik niet zou durven op het laatst, en ik zeker niet nogeens zou willen afspreken met die man na een eerste keer. Maar ja, die eerste keer die beviel me dus wel goed. Sterker nog, die man had zich duidelijk ingehouden en was heel voorzichtig geweest. Zeker was dat er meer mogelijk was geweest die ene keer, maar had ik dat toen niet gewild.


Maar ja, wat nu gedaan dan ? Wederom na lang gesproken te hebben met mijn vriend kwamen we tot een nieuwe "overeenkomst". Ik kreeg toestemming om nog 1x naar die man te gaan, die moest wederom geheel gekleed blijven, mij ook niet zoenen of zo, maar nu mocht hij wel iets verder gaan dan bij de eerste keer voor ontdekkende BDSM . Als mij dat weer zou bevallen dan zou mijn vriend zeker weten dat het diep zat bij me, en zich daadwerkelijk zich gaan verdiepen in SM, of ieder geval mee zou gaan naar enkele SM party's, gewoon om te kijken hoe het daar was en of er meer mannen rondliepen waar mijn vriend iets mee kon qua informatie-uitwisseling zeg maar. Qua leeftijd scheelden die meester en mijn man ook nogal, en leek het mijn vriend gewoon beter dat we dit dan zelf gingen uitvogelen, maar.... (en daar had mijn vriend natuurlijk wel gelijk in) dan moest het wel de moeite waard zijn en niet één of andere bevlieging van mij zijn, of een soort van storm in een glas water.


Dus ja, de toestemming had ik dus, nu maar eens contact leggen met die meester of hij mij iets meer wilde aanpakken, maar dat het waarschijnlijk nog 1x zou zijn hooguit. Daarbij natuurlijk gezegd dat ik nog steeds een beginner was en niet 3 weken bont en blauw erbij wilde lopen, ook al was het zomerseizoen net achter de rug. Mijn billen, dat was dan een iets ander verhaal, maar ik bracht wel over dat het allemaal wel binnen de perken van iets moest blijven (wat ik zelf trouwens maar moeilijk kon inschatten, wat die perken waren binnen de SM wereld !).

Maar aan de andere kant, die man had zelf al meteen aangegeven niet te geloven in zwaardere SM, dus ik voelde me toch redelijk op mijn gemak toen in bij hem aanbelde voor mijn 2e (en tevens laatste) SM date bij hem.

Met dat hij de deur opendeed, bouwde de spanning zich toch al snel weer op bij mij. Ik deed me natuurlijk weer vrij nonchalant voor, net zoals de eerste keer, maar vond het wederom weer spannend, misschien nog wel meer dan de eerste keer omdat ik deze man al een keer had meegemaakt en dit iemand was die gewoon zich (simpel en eerlijk) aan zijn afspraken ging houden. En juist dat idee erbij zorgde ervoor dat ik al tijdens de thee me voornam mij voluit te gaan geven, of beter gezegd : hem totaal zijn gang te laten gaan en niet gebruik te gaan maken van een stopwoord of zo, maar dat idee zorgde juist weer voor nog meer spanning bij mij. Dus het rustige gevoel bij het aanbellen bij mij was al snel omgeslagen in een heel onrustige en opwindende sfeer !


Afijn, we zaten wat te praten over iets onbelangrijks toen hij achter mij langs liep (om kennelijk iets onbelangrijks te pakken), maar vanuit het niets greep hij mijn bovenarmen vast, en kreeg ik een blinddoek om. Voordat ik iets kon zeggen werden mijn armen en benen bij elkaar gebonden, en kon ik geen kant meer op. Ik had me natuurlijk meer kunnen verzetten, maar daar had ik helemaal geen zin in, en liet het bij wat zwakke protesten in de trend van "maar buurman, wat doet u nu ?".

Hij moest daar zelf even kort om lachen, maar ging meteen verder met zijn plan van aanpak (wat kennelijk al een tijdje in zijn hoofd zat).

"Zo, dus jij wilde eens flink aangepakt worden mevrouw ?". Gelijktijdig greep hij mij bij mijn haren en trok mijn hoofd rustig naar achter. "Jij gaat me eens helemaal uitleggen wat jouw dieptste seksuele geheimen zijn vandaag, en waag het niet te liegen, want dat heb ik meteen door !"

Om de daad bij het woord te voegen deed hij een soort van plakker op mijn onderarm. "Dat is mijn leugendetecdor, dus pas maar op, voor ieder weigering of leugen staat een leuke straf, en dan bedoel ik leuk voor mij, en niet voor jou !".

Duidelijk, de sfeer was gezet, ik kon geen kant op, ik zag niets, en ik moest de meest intieme vragen beantwoorden. Dat deed ik dan maar naar eer en geweten, maar toen de vragen te intiem werden, toen begon ik wat tegen te werken. Het leek me voor het spel beter om niet overal maar in mee te gaan. Ik groeide als het ware in mijn rol als ondervraagde, en hij groeide daar ook in mee in zijn rol als ondervrager.

Toen ik de vraag kreeg met hoeveel mannen ik het weleens gedaan had op 1 moment, toen zei ik "dat hem dat niets aanging". Hij trok meteen ruw mijn truitje omhoog en maakte mijn BH-tje los. Hij pakte mijn borsten stevig beet en ik kreeg tepelklemmen op. Dat voelde wel even flink aan, ik moest even naar adem happen, maar besloot hem toch nog niet zijn zin te geven. "Okee meisje, ik moet duidelijk jouw tong even wat losser maken dus", en hij begon aan de ketting van de tepelklemmen te trekken. Tegelijkertijd kreeg ik 2 petsen in mijn gezicht, maar niet hard en alleen met zijn vlakke hand. "Antwoorden wil ik horen" riep hij nu heel luid. "oei, dit begin wel erg op aanpakken te lijken ja". Het zweet begin zich op mijn voorhoofd te verzamelen. "ja, ja, ik werk mee meneer, sorry, ik heb 1x een trio gedaan ooit op vakantie". "dat klinkt beter meisje, ga je onvoorwaardelijk meewerken nu ?". Ik knikte heftig van ja, en kreeg daarop weer diverse intieme vragen te horen, die ik natuurlijk heel trouw naar waarheid beantwoordde. Ik voelde me steeds meer in zijn macht, en het voelde echt heel fijn aan. Kort daarop was de ondervraging voorbij en ging ik mee naar zijn SM ruimte.

Daar ging het "aanpakken" gewoon door. Hij paste een goede opbouw toe, probeerde diverse zwepen op mij uit, en toen duidelijk was wat de beste waren, ging hij daar mee door. Lang hoor, eindeloos lang zelfs. En ik had totaal geen reden om wat anders te willen, laat staan om hem te laten stoppen. Heel soms kreeg ik even rust, maar daarna begon hij weer, om het aantal slagen per keer/serie te verhogen. Door de goede opbouw kreeg ik het gewoon niet over mijn lippen om genade te vragen. Op een gegeven moment voelde ik me wegzakken in iets. Door zijn vinger over mijn lippen te halen, controleerde hij of ik nog wel reageerde. Tevreden hoorde ik hem (ver weg) iets zeggen dat ik mooi aan het zweven was. De slagen voelde ik ook niet meer zoals het hoorde. Anders gewoon. In een vlaag zag ik hem nog wel rondlopen voor me met een grotere zweep, maar ook die voelde ik niet als zwaarder dan de vorige(n) zwepen. Op een gegeven moment werd ik losgemaakt door hem, en merkte ik dat ik niet goed meer kon staan. Ik mocht op het bed zitten en langzaam maar zeker kwam ik weer helemaal bij. Ik hoorde van hem dat ik aardig in Sub Space was geraakt, maar wel zo dat ik het allemaal nog  aardig kon volgen. Nou, ik wist niet wat ik ervan moest denken toen. Het voelde heel speciaal allemaal. Ik kreeg het advies van hem om nu even niets te doen en niet meteen te gaan autorijden. In de woonkamer gekomen (ik was weer helemaal gekleed inmiddels) voelde ik me inderdaad nog wat loom, en bleef nog een uur zitten. Tenslotte zou dit ook ons afscheid worden, dus ach, daar wilde ik ook best wel even de tijd voor nemen. Na een paar glazen water ging ik weer de deur uit, en voelde ik me intussen als herboren en frisser dan ooit. Maar duidelijk was dat ik mijn vriend slecht nieuws moest gaan vertellen, namelijk dat hij beslist zich meer kon gaan verdiepen in verhalen-SM omdat hij mijn volgende SM meester moest gaan worden ! 


Mijn vriend vond het nu wel best wat SM betrof, want hij zag ook wel dat SM mij enorm veel goed deed. Echter twijfelde hij nog een beetje of hij dat zomaar uit het niets wel goed zou kunnen gaan doen voor mij. Daarom zijn we na die eerste 2 bezoeken nog een keer naar dezelfde SM Meester gegaan. Dit om toch nog wat te leren over SM. De Meester vond dat verder geen punt, maar vroeg of het mogelijk was eerst met mijn vriend te praten over de juiste invulling van de volgende sessie. Dat zou voor mij overigens een verrasing blijven, dat merkte ik wel als het moment daar was.  Zo gezegd en zo gedaan, en zo kreeg ik alsnog een derde sessie bij de SM Meester. Mijn vriend heeft het allemaal bekeken, en na afloop (dat was de verrassing van beide heren) kreeg ik nog een flinke seksuele beurt van ze, waarbij ik diverse hoeken van de kamer te zien kreeg. Daarna nam mijn vriend de taak over als mijn nieuwe SM Meester, en hebben we definitef afscheid genomen van de Meester-SM, die ik enorm dankbaar was voor zijn hulp.

BDSM-KEURING
BDSM FANTASIE
SEKS SM DATE
UIT:LEG-BDSM
OVERGAVE-IN-SPANNEND-SPEL
BDSM Verhalen
ZOEKEN-MEESTER-IN-SM
HOE WORD IK EEN SLAVIN
MOOIE-SM-VERHALEN-SOFT
BDSM-VERHALEN-INTENS
SM-VOOR-IEDEREEN

Sabine mag zich als slavin tonen, eindelijk..!.


Al sinds haar jonge jeugd had Sabine fantasieen dat zij door een man zou worden overmeesterd en als een soort van eigendom door hem zou worden gebruikt, en zelfs geslagen zou worden met stok(je) of een zweep. Of dat ze met andere vrouwen gevangen genomen was, en dat zij zich tegenover de veroveraars zou misdragen en voor de ogen van de andere vrouwen mishandeld en half afgeranseld zou worden. Niet echt de doorsnee fantasie van een vrouw, dat begreep Sabine zelf toen ook al. Daarom sprak ze daar nooit met iemand over. Ze ging er ook wel vanuit dat dergelijke fantasieen vanzelf wel zouden weggaan. Toen Sabine later haar seksuele kant ging ontdekken, merkte ze dat haar fantasieen toch niet echt verdwenen waren. Maar ze werden wel gemixd met seksueel gebruikt te willen worden. Dus voor Sabine wel een teken dat ze toch wel een beetje meer normaal werd op erotisch gebied, tenminste, dat dacht ze...

Nadat Sabine trouwde, maar later ook weer scheidde (door diverse redenen) begonnen de fantasieen van vroeger weer op te spelen. Met haar 40+ stelde Sabine vast dat ze die fantasieen nu eens echt moest vergeten, of...  er een keer werk van moest maken misschien....  Vroeger waren er geen SM filmpjes of veel SM verhalen op internet te vinden, maar anno 2019 was dat natuurlijk wel het geval. En dat moedigde haar alleen maar aan om toch eens een sprong te wagen richting SM. Na wat speurwerk kwam ze op de website terecht van een SM Meester, incl. SM verhalen. Daar werd op een heel gewone manier omschreven hoe hij SM zag, werden diverse SM vormen besproken, en vertelde hij waar zijn voorkeuren lagen op BDSM gebied. De tekst was prettig opgesteld, en na veel leeswerk besloot Sabine een mailtje te sturen aan deze SM meester.Hoeveel kwaad zou daar nu eigenlijk in zitten ? Het was maar mailen tenslotte.

Met licht trillende handen vroeg ze aan deze meester of hij een vergoeding vroeg voor het uitvoeren van SM, en of hij nog tijd en zin had iets met haar te doen. Na enkele uren al kwam er antwoord. Heel normaal  en vriendelijk. Zijn diensten waren sowieso gratis, en graag zou hij met haar zijn hobby beoefenen. Oke..  dacht Sabine, het begin is er, ze wist dat ze nog terug kon, maar besloot toch verder te gaan... Op uitnodiging van de SM meester vulde ze een sublijst in met voorkeuren en afkeuren, en reageerde hij daar heel positief op terug. Volgens hem was Sabine zeker iemand die binnen zijn voorkeuren viel. Hij klonkt oprecht gemeend, en na wat heen en weer mailen kwam er ook een afspraak voor een kennismaking (zonder een sessie). Die afspraak moest door warm weer worden uitgesteld, maar over en weer was er inmiddels  wel zoveel vertrouwen ontstaan, dat de nieuwe afspraak er één was met SM erbij !  Althans, als Sabine dat zo wilde. Dat mocht ze ter plekke beslissen. De spanning steeg natuurlijk. Zou ze dit wel durven ? 

Eindelijk was dan de dag gekomen dat ze hem zou bezoeken. Sabine wist niet goed hoe het zou lopen natuurlijk. Ze zou haar best gaan doen, en had zowel hoge als lage verwachtingen. Deze man, hoe goedbedoeld dan ook, kende haar en haar geheime fantasieen natuurlijk niet, of niet goed. Of... nog niet goed...   

Toen de deur op het aangegeven adres openging, verdween haar spanning grotendeels. Deze man kwam sympathiek over, en zou beslist niet haar grenzen gaan passeren of negeren. Dat kon ze zich niet voorstellen.


Binnen mocht ze zich nog even op haar gemak voelen, en toen kreeg ze de opdracht zich uit te kleden tot haar lingerie. Gierend van positieve spanning stond ze even later voor de Meester, in haar lingerie, met haar handen gevouwen achter in haar nek en haar benen wijd. Het echte spel was begonnen !!  Ze wist amper waar ze aan begonnen was, maar ze was toch niet meer te houden. Zolang er naar uitgekeken, dit wilde ze, heeel erg graag !

Ze werd meegenomen naar de SM ruimte, liet zich blinddoeken en vastbinden, en al snel voelde deze man aan dat Sabine van de zweep hield. En Sabine op haar beurt had totaal geen zin om dat te verbergen !  Eindelijk, eindelijk mocht ze zich laten gaan, zich binnen een SM spel laten "afranselen". Helemaal uitgekleed inmiddels, werd Sabine overal aangeraakt en bevoeld. Haar kutje was heel nat geworden, haar tepels stonden harder dan ooit, vanwege tepelklemmen die ze opkreeg van hem. Sabine ademde zwaar en zweefde van geluk en hoopte maar dat de (Meester) tevreden was over haar. Ze vertrouwde helemaal op hem. Hoewel de Meester flinke zwepen gebruikte (daarvoor vroeg hij wel kort de toestemming van Sabine) voelde het voor Sabine aan als een droom die uitkwam. De fantasieen van vroeger waren er echt niet zomaar geweest dus !  Ze was een SM-ster, zeker weten...  Misschien was ze dan wel anders dan andere vrouwen, maar jammer dan. Ieder zo zijn of eigen verhaal en voorkeuren binnen de BDSM. 

Het zou maar een relatief korte sessie worden, dit omdat deze BDSM Meester Sabine dus niet heel goed kende. Na afloop toonde hij zich enorm in zijn nopjes met haar en Sabine werd hier enorm gelukkig van. Zeker toen de Meester aangaf heel graag met Sabine verder te willen. Niet alleen voor meer bezoeken van haar, maar ook in langere sessies en... zwaardere sessies. En vooral dat laatste was iets wat Sabine ook heel graag wilde. Voor nu was het prima geweest, maar ze wilde meer, zeker weten !  De tijd van "al te soft", die was nu wel geweest. Ze was wilde echt een BDSM ontdekkende vrouw gaan worden ! 


De maanden erop kwam Sabine regelmatig langs, en de sessies werden inderdaad, zwaarder en langer. Urenlang werd Sabine gebruikt, prettig maar zwaar geslagen, moest ze haar Meester dienen, zoals hij maar wilde. Een ander verhaal was niet meer mogelijk.

Uiteindelijk deed ze "alles" voor Hem, en wilde ze ook "alles" voor Hem doen. Heel graag zelfs. Zweepseries van 100x (met flinke zwepen) waren geen uitzondering meer, en de billen van Sabine bleken daar ook nog eens heel goed tegen te kunnen (ze werden niet snel blauw). Sabine vond het prettig om te overnachten en vastgebonden naast haar Meester te moeten slapen. Ze werd zelfs 's-nachts nog gebruikt door haar Meester als hij daar maar zin in had, en Sabine opende maar wat graag haar benen voor hem. Haar kontje kreeg er ook flink van langs en werd voorzichtig maar resoluut "uitgewoond", maar Sabine kon er alleen maar van genieten. In niets stelde deze Meester haar teleur.


Sabine was dus uiteindelijk alsnog de slavin geworden die ze zo graag altijd al wilde zijn. Maar natuurlijk, altijd aan BDSM / SM doen, dat is niet leuk. 1x per zoveel weken echter was Sabine geheel de slavin van haar Meester. Met volle overtuiging gaf ze zich aan hem als de kans daar was om dat te mogen (moeten) doen. Ze wilde alles voor hem doen wat hij haar zei te doen. Ze liet zich geheel gebruiken op erotisch gebied, en uiteindelijk liet ze zich (als dank voor bewezen diensten) heerlijk "zwepen" door hem met diverse zwepen. Vele verhalen-SM zouden er nog komen voor Sabine. Zowel soft, medium als harder.


DIENEN-VAN-EEN-MEESTER