SM-Prikbord

 SM-NIEUWS EN SM-AANBEVELINGEN

SM-Filmpjes van youtube

https://www.patreon.com/kinkysamjones


Goede en nuttige uitleg over BDSM van 

Kinkysam op youtube, via allerlei sm-

fimpjes

https://www.youtube.com/watch?v=AaTwV8H0wGY


Domination Place te Valkenswaard, een keuze uit veel Meesteressen en slavinnen

https://www.youtube.com/channel/UCa34P6reZurJkVEmwjpewig


Marijke geeft SM-uitleg in filmpjes over bondage en allerlei andere onderwerpen


UITLEG-OVER-SM-SLAVIN
BETAALDE-SM-MEESTERESSEN
VROUWEN-OVER-SM

Aanbevolen SM-speeltjes


De Peitchenbaer 2018.  Zeker één van mijn aanbevelingen que SM-zwepen. Niet voor  beginners, of je moet wel de nodige aanleg hebben voor pijn-SM.  Zie www.etsy.com voor meer SM-speeltjes. 

Met de Flux Electro kan je goed met elektro omgaan op SM gebied. Standen te regelen van 1 t/m 100, en je hebt iets van 4 verschillende stroom-keuze's (variaties). Werkt op een oplaadbare interne accu. 

WEBSITE-SM-MATERIAAL-ZWEPEN
GEBRUIk-VAN-ELEKTRO-BDSM

Toelichting bij SM-prikbord 


Als je denkt dat je SM-aanbevelingen hebt naar een goede BDSM-website, of SM-nieuwtjes hebt, dan hoor ik het graag van je, zodat ik dan een link bij kan plaatsen hier op dit SM-prikbord, of op een andere pagina van deze website. 

En uiteraard sta ik altijd open voor andere suggesties, toelichting, tips of zaken waarmee ik de informatie op deze website kan uitbreiden. En dat geldt ook voor SM-nieuws over zaken als leuke BDSM meetings, SM trips, eventuele SM campings in Europa, de nieuwste SM speeltjes, enz.enz. 

Uiteraard kan ik niet instaan voor de eerlijkheid en betrouwbaarheid van de diverse links. Maar geef ik slechts mij persoonlijke mening (voor zover ik ergens zelfs ervaring mee heb). 


Diverse SM-zaken 

FETISH-ONTMOETINGSPLEK

Het Fetish Café in Belgie (Antwerpen, is al jaren een begrip in de SM wereld. Er worden diverse thema avonden gehouden of aandacht gegeven aan andere diverse SM-zaken. Ook is het hier mogelijk SM te bedrijven met je eigen SM-partner. Zeker voor beginnende stellen kan het goed zijn hier eens rond te kijken, maar uiteraard kunnen gevorderde stellen hier hun SM-kennis verder verdiepen. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar wil dit zeker nog eens gaan doen. 


Soms geven meesters of meesteressen uitleg over bepaalde SM-onderwerpen, zoals goed een bondage aanleggen, het gebruik van verschillende slagmateriaal, zoals zwepen, cains, floggers, of goed en verantwoord omgaan met elektro, iemand optakelen, enz. 

Onderwerp van de maand, Pony-Play

Dit is een bijzonder soort rollenspel,omdat het voor de beoefenaars zelden als een rollenspel wordt gezien.Het wordt meestal beschouwd als een levenswijze.Voor ponyplay komt veel meer kijken,echte pony spelers vormen een soort sub-cultuur binnen de bdsm.Er gelden aparte regels en voorschriften voor kleding of uitrusting.De onderdanige gedraagt zich ook helemaal als pony,sterker nog hij of zij  voeld zich helemaal een pony.De pony is het bezit van de Dominant.De eigenaar van de pony draagt de pony op hoe deze zich dient te gedragen.Bij een training wordt de pony zoveel mogelijk geleerd zich te gedragen volgens de wensen van de bezitter.

Een outfit is voor ponyplay niet perse noodzakelijk.De outfit van een ponygirl is niet voorgeschreven.Het is de bedoeling dat de pony zoveel mogelijk lijkt op een echte pony.Een bit,leidsels,teugels,stijgbeugels,zadel,of sulky alles is mogelijk.Uiteraard is dit sterk afhankelijk van de beschikbare financien.

Vaak wordt de outfit verder aangevuld met een leren ponyharnas,polsboeien,laarzen, of andere combinaties van leren bandages.Heel vaak heeft de ponygirl een sierpluim op het hoofd net als paarden hebben en hoofdstel met bit en oogkappen.Een tail bestaat uit een soort buttplug waaraan aan een kant paardehaar is aangebracht.De buttplug wordt in de anus van de ponygirl ingebracht.De training van een ponygirl is afhankelijk van het doel waarvoor de pony wordt opgeleid.Maar het kan ook zijn dat de pony wordt getraind om een paardenwagentje – sulky te trekken.De pony zal dan getraind worden om krachtige been spieren te ontwikkelen gecombineerd met uithoudings vermogen.