SM-Contact

Heb je na het lezen van deze website nog vragen, opmerkingen of wil je iets kwijt, mail me dan gerust !    Mocht je twijfelen om dat te doen, dan kan ik je alleen maar zeggen dat mailen je echt tot niets verplicht.  Dus contact leggen met SM-Meester Tiemo zou ik zeker je niet afraden als je BDSM echt een kans wilt geven. 


Het leven is echt te kort om verborgen SM fantasie├źn voor altijd verborgen te houden...


En mocht je gewoon een losse vraag hebben over SM, dan kan je mij ook mailen, en zal ik proberen daarop antwoord te geven. Uiteraard weet ik niet alles over SM, zeker niet zelfs, maar ik kan wel een goede poging wagen natuurlijk. Alleen is het niet mijn bedoeling om eindeloos lang te gaan mailen met iemand die ik nog nooit ontmoet heb in het echte leven. Op een gegeven moment is een vraag beantwoord, dan wel dat we beter kunnen afspreken om face-to-face eens nader kennis te maken. 

 

WAT-IS-SM
CONTACT-SM-MEETER
EMAILEN-BDSM-CONTACT

Emailadres :  meestertiemo @ gmail.com 

Let op, in werkelijkheid staan er geen spaties in mijn mailadres. Dit is gedaan vanwege spam robots die mij bij een juiste vermelding van het emailadres ongevraagde reclame-mail kunnen gaan sturen